Liderul Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop, cere public demiterea premierului Florin Cîțu, acuzându-l de minciună.
”In sfârșit există o moțiune și un parcurs posibil pentru ca guvernul Cîțu să pice. Este un guvern foarte slab și dăunător românilor! Pretul la gaze a crescut, la electricitate a crescut, la alimente a crescut, facturile deja ii sperie pe români. Și iarna încă nu a venit!
Românii nu mai suportă minciunile premierului!
Unde mai pui aroganța lui Cîțu și jocul de glezne când este pus la zid de jurnalisti cu întrebări. Și de parcă nu ar fi suficient, se mai și enervează!
S-a înțeles că el este o soluție provizorie in PNL și că își va juca încă un pic rolul. Apoi va dispărea! Din păcate, PNL nu va mai fi același, pentru că PNL este pe față, jucăria uzată a lui Klaus Iohannis. Schema a fost clară, păcat că românii resimt in buzunar ignoranța coaliției și luptele din partide lor. Pentru că nu le pasă cu adevărat de români, guvernul Cîțu trebuie să plece!”, a scris Dănuț Pop pe facebook.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentCulisele statului paralel | Dezvăluiri incendiare despre șeful SPP – Lucian Pahonțu, mai tare ca Băsescu și Iohannis
Articolul următorCulisele statului paralel | Gașca lui Superman începe epurarea în PNL. Declarații explozive ale unor liberali vizați de excludere