Partidul Ecologist Român informează cu privire la numirea în funcție a Președintelui Organizației de Tineret.

Octavian Marinescu are 33 de ani și este din 2020 consilier local PER la Craiova. Absolvent al Universității din Craiova în Marketing, Economie și Științe Sociale, Octavian și-a început cariera în comunicare și relații publice în Malaezia. După un an, s-a întors în România și a ales calea antreprenoriatului, activând timp de 5 ani în domeniile IT și Marketing. Experiența sa internațională și antreprenorială îi conferă o perspectivă globală asupra problemelor ecologice și sociale, iar pasiunea sa pentru comunicare aduce un plus de claritate și transparență inițiativelor PER.

De 3 ani a făcut tranziția către administrația publică, ocupând poziții de consilier la Consiliul Județean Dolj și Consiliul Local Municipal Craiova din partea PER, unde s-a dedicat promovării și implementării de politici și soluții ecologice și sustenabile.

Octavian se distinge prin pasiunea sa pentru comunicare clară și transparentă. Crede cu tărie în puterea dialogului și a colaborării pentru a aduce schimbări pozitive în societate și își propune să fie un liant între generații.

Viziunea sa este una în care tinerii nu sunt doar consumatori de informație, ci și agenți ai schimbării iar prin dialog deschis, el dorește să se asigure că tinerii sunt informați, implicați și pregătiți să fie liderii de maine ai acestei țări.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentUE a anunţat că va continua să sprijine Ucraina
Articolul următorRomânia trimite mai multe forțe militare în misiunea NATO din Kosovo, după creșterea tensiunilor în regiune