Prim-vicepreședintele Partidului Ecologist Român (PER), Marius Necula, a comentat miercuri seară, în cadrul Știrilor B1 TV, decizia de a organiza alegeri în plină pandemie, cu riscurile pe care le implică.

În acest context, liderul PER a amintit de solicitarea formulată de formațiunea din care face parte, referitoare la amânarea alegerilor din acest an. Necula susține că este nevoie de o amânare a scrutinului local și a celui parlamentar, care ar trebui să aibă loc în lunile septembrie și decembrie, pentru ca deciziile privind sănătatea publică să nu fie influențate de factorul politic.

”Noi, Partidul Ecologist, am solicitat amânarea alegerilor tocmai pentru ca această problemă importantă de sănătate a oamenilor să fie pe primul plan, bineînțeles, împreună cu problema economică. Noi am solicitat amânarea alegerilor tocmai pentru ca problema sănătății să fie prioritară și să nu depindă de interesul politic, deciziile să nu fie luate sub presiune politică”, a mai spus Marius Necula pentru b1.ro.

Sursa: Realitatea Ecologista

Articolul precedentRaed Arafat, măsuri DRASTICE după creșterea numărului de cazuri. Două DECIZII de ultim moment
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 34. Copiii lui Abi Talent ar putea fi săraci