Partidul Ecologist Român îl susține pe omul de afaceri Dragoş Simion la primăria Tulcea.

„Vreau să vă mulţumesc pentru această onoare! Faptul că m-aţi ales să reprezint partidul pentru a intra în bătălia electorală mă onorează şi mă motivează. Chiar dacă până acum nu am mai făcut politică, am hotărât să mă implic…şi m-am regăsit în PER.

Am decis împreună cu colegii mei, să punem în slujba cetăţenilor toată experienţa noastră acumulată până în prezent , pentru că vrem să transformăm municipiul Tulcea, atât pentru noi, cei contemporani, cât şi pentru copii, pentru că ei sunt viitorul.

Ideea e că timp de 30 de ani, politica şi administraţia s-a făcut haotic, doar în folosul celor aleşi sau numiţi. E timpul să schimbăm această problemă gravă a societăţii. E timpul că omul, cetăţeanul, să fie pus pe primul loc. Să nu uităm că un primar este un angajat al cetăţenilor şi trebuie să dea socoteală tuturor celor pe care-i reprezintă şi l-au ales pe acea funcţie! – a spus Dragoş Simion, citat de tulceanoastra.ro.

Articolul precedentNelu Tătaru: ”Toți elevii, de la clasa I până la clasa a XII-a, vor purta măști în timpul orelor și în pauze. Excepție vor face elevii de grădiniță”
Articolul următorPremierul Orban: Ne angajăm să finanţăm creșterea pensiilor cu 14% atât pe anul viitor, cât şi pe anii care vor urma